top of page

Raw Kurkuma mango taart!

Raw Kurkuma mango taart!

Vorige week postte ik een bericht over kwetsbare momentjes, waarop ik een stukje van mezelf liet zien. Bij die post op facebook plaatste ik deze foto. En omdat er zoveel vraag naar was krijg je hieronder het recept! Plantaardig eten maakt ij zoooo gelukkig. Met mn eigen handen maak ik de meest kleurrijke gerechtjes en gezonde alternatieven voor mij en mn omgeving. Smullennnnn, en nog gezond ook! Inmiddels heb ik de smaak weer te pakken en staat de vriezer vol met kleine momentjes van geluk. Je lichaam voeden met gezonde producten geeft een heel goed gevoel, en je lichaam is het je dankbaar als je dit doet. Je geeft een beetje extra liefde mee in het eten wat je tot je neemt, hoe spiritueel kan eten zijn! Geniet er van :)

Wat zijn de benodigdheden:

100 gram havermout 100 gram walnoten 5 medjoul dadels geweekt in water twee el geraspte kokos een doosje bevroren mango een tl kurkuma en een tl kaneel zwarte peper 100 gram cashewnoten 2 uren geweekt in water Hoe maak je het?

Pak een bakvorm met hoge rand. Scheur keukenpapier af dat de hoge rand kan bedekken en maak het nat zodat je het kunt vervormen. Leg het keukenpapier in de bakvorm. Mix havermout, walnoten, dadels met elkaar fijn in de blender of keukenmachine zodat het een deegje wordt. Voeg dan de geraspte kokos toe. Doe het mengsel in de bakvorm zodat er een basis ontstaat. De mango mag je laten ontdooien voordat je het gebruikt. Zodra dit is gebeurt kun je het mengen met de specerijen. Mix dan de cashewnoten met de mango samen tot een geheel. Dit giet je op de bodem. Als je het leuk vind kun je er eetbare bloemen of rozenblaadjes op doen! Zet de taart minimaal 4 uren in de vriezer. Als je het 15 minuten voor serveren uit de vriezer haalt heb je een heerlijk taartje! Let op, niet langer want dan zakt deze heerlijke en gezonde taart in.


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page